سیستم های فراخوانی

سیستم های فراخوانی

سیستم های فراخوانی

انواع مرسوم سیستم های فراخوانی به شرح زیر است:

1- ساده (پوش باتن): در این نوع، آسانسور به اولین احضار پاسخ داده و تا انجام این فرمان، احضارهای بعدی کابین بی تاثیر است. این سیستم که ساده ترین است برای مکان های کم ترافیک، آسانسورهای باربر و طبقات کم مناسب است. دکمه احضار در طبقات، تکی است.

2- جمع کن رو به پایین: در این نوع، آسانسور در حین حرکت از بالا به پایین به کلیه احضارها پاسخ می دهد و برای ساختمان های مسکونی و پر جمعیت و ساختمان های اداری که در طبقات آن شرکت های مستقل از هم قرار دارند و کم ترافیک هستند، مناسب است. دکمه احضار در طبقات، تکی است.

3- جمع کن رو به بالا: شبیه جمه کن رو به پایین است به احضارهای از پایین به بالا پاسخ می دهد و برای ساختمان های کم ترافیک که طبقه اصلی در بالا و سایر طبقات در پایین است، مناسب می باشد. دکمه احضار در طبقات، تکی است.

آسانسور و پله برقی

4- جمع کن انتخابی: در این نوع، آسانسور به احضارهای در جهت حرکت کابین پاسخ داده و در نتیجه از توقف های غیر ضروری در پاسخ به احضارهایی که خلاف جهت حرکت کابین است جلوگیری به عمل می آید. در هر طبقه 2 دکمه با علامت بالا و پایین ( به غیر از طبقات انتهایی بالا و پایین که 1 دکمه است)، وجود دارد. این نوع کنترل برای ساختمان های اداری پر ترافیک توصیه می شود.

بیشتر بدانید . .
نکات کار با جرثقیل

اجزاء آسانسور

5- فرا خوانی گروهی: در بانک آسانسور ها اگر کنترل به صورت دوتایی، سه تایی یا بیشتر باشد دو، سه یا چند آسانسور با یک فرمان، کنترل شده و نزدیک ترین کابین هم جهت به احضار پاسخ می دهد. در این سیستم زمان انتظار مسافرین حداقل خواهد بود و برای برج های مرتفع، هتل ها و موسسات بزرگ که از چند دستگاه آسانسور نزدیک به هم استفاده می نمایند. مناسب است.

سیستم های فراخوانی

سیستم های فراخوانی

بازرسی بالابر

سطح مفید کابین: سطحی است که برای ایستادن مسافر و یا گذاشتن بار به کار گرفته می شود و مقدار آن متناسب با ظرفیت بار یا محاسبه می شود.

شیر اطمینان: شیر هیدرولیکی است که برای جلوگیری از سقوط یا افزایش ناگهانی سرعت کابین در آسانسورهای هیدرولیک به کار می رود.

شانه ثابت: قطعه ثابتی در دو انتهای پله است که دارای دندانه های متناسب با شیار های روی پله یا تسمه، و از ورود اشتیای خارجی و پای مسافران به داخل شیار پله جلوگیری می کند.

شانه: بخش دندانه دار در ورودی و خروجی هر ایستگاه سوار و پیاده شدن پلکان برقی و پیاده رو متحرک که با شیار خای پله ها یا صفحات حمل کننده تشکیل یک شبکه عبور بدون برخورد لز بین هم را می دهد و از ورود اشیای خارجی و پای مسافران به داخل شیار پله یا صفحات حمل کننده جلوگیری می کند.

ضربه گیر (بافر): وسیله ای ارتجاعی است که برای جلوگیری از برخورد کنترل نشده کابین و یا وزنه تعادل به کف چاهک به کار می رود. این وسیله لازم است طوری طراحی و انتخاب گردد که قسمتی از انرژی جنبشی کابین را مستهلک کند. باید توجه داشت ضربه گیر برای متوقف کردن کابین به هنگام سقوط آزاد آن، طراحی نشده است.

بیشتر بدانید . .
تاییدیه ارت وزارت کار سیستم ارتینگ آسانسور پلکان برقی جرثقیل

* بافر می تواند روی یک سکو به ارتفاع حداقل 5/0 متر در چاهک نصب شود یا با کابین و قاب وزنه تعادل نصب شود.

طبقه اصلی ورودی: طبقه ای است که ورود افراد پیاده به ساختمان از آن طریق انجام میشود و معمولا هم تراز سطح خیابان است. چنانچه در ساختمانی دسترسی های اصلی مختلفی به یک آسانسور وجود داشته باشد پایین ترین آن ها طبقه اصلی محسوب می شود.

طول مسیر حرکت: ارتفاع بین کف پایین ترین طبقه توقف آسانسور تا کف بالاترین طبقه توقف آسانسور، طول مسیر حرکت نامیده می شود.

سیستم های فراخوانی

سیستم های فراخوانی

استاندارد آسانسور

بازرسی فنی و ایمنی آسانسور ،انواع بالابر و پله های برقی

الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی ایجاب می کند که مهندسین ناظر و کارفرمایان صنعت برای اطمینان و ایمنی بیشتر و قبل از صدور پایان کار، از نهاد مربوطه مانند سازمان استاندارد کشوری و استانی تاییدیه ایمنی و نیز تاییدیه کیفیت آسانسور را اخذ نمایند.

مهمترین دلیل برای توجه به الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی این است که این وسیله پرکاربرد مستقیماً با جان انسان ها در ارتباط است. ملزوم بودن به الزامات قانونی آسانسور ایمنی مسافرین آن را همیشه حفظ کرده و استفاده بهینه از این تکنولوژی را برای انسان ها محقق می کند.

نکته بسیار مهم درباره الزامات تاییدیه آسانسور، بالابر و پله های برقی این است که سازمان ملی استاندارد، اعتبار یکساله برای تمامی گواهینامه ها صادر می کند و مالکان و مدیران ساختمان باید بعد از به پایان رسیدن مدت مشخص شده دوباره برای بازرسی و اخذ تاییدیه های آسانسور، توسط مشاوران وزارت کار و رفاه اجتمایی اقدام کنند و صحت عملکرد آسانسور و بالابرهای خود را بازرسی و تاییدیه سلامت دستگاه را دریافت کنند .

بیشتر بدانید . .
بازرسی و عملکرد دیگ های بخار

شرکت بازرسی آریا ایمن آوات با سال ها تجربه در زمینه خدمات بازرسی انواع آسانسور، بالابر و پله های برقی  یکی از حرفه ای ترین شرکت ها در حوزه بازرسی است. شرکت آریا ایمن آوات با دریافت کلیه مجوزهای لازم از وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت کار و رفاه اجتماعی و سازمان ملی استاندارد برای صدور تاییدیه انواع آسانسور، بالابر و پله های برقی، آماده ارائه کلیه خدمات بازرسی ایمنی در سراسر کشور عزیزمان ایران است.

ما در آریا ایمن آوات با در اختیار داشتن دفتر و نمایندگی در اغلب استان های کشور، خدمات بازرسی ایمنی لیفتینگ  و صدور گواهینامه سلامت (سرتیفیکیت) را بر اساس ISIRI 6303-1 مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهاي برقی و ISIRI 6303-2  سازمان ملی استاندارد با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در سراسر ایران انجام خواهیم داد .

بروزرسانی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *